Hinnasto

 

Päätoimialueemme on Kirkkonummi, Inkoo, Siuntio, Kauniainen ja Espoo. Toimimme myös Lohjalla, Vihdin alueella, Länsi-Helsingissä ja Länsi-Vantaalla.

Suuresta toimialueesta johtuen yli 30 km säteellä Kirkkonummen keskustasta olevista kohteista veloitamme matkakustannuksista sopimuksen mukaan.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin 8-16 välillä, muut ajat sopimuksen mukaan. Jatkuvasta kotisiivouksesta teemme aina kirjallisen sopimuksen. Toteutamme kotisiivouksen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Käytämme omia ammattimaisia välineitä ja ympäristöystävällisiä aineita, asiakkaana sinun ei tarvitse itse huolehtia siivouksen toteutuksesta! Arviokäynti on maksuton eikä velvoita vielä tilaamaan palveluitamme.

Esimerkkihintojamme (perustuu arvioon, lopullinen hinta määräytyy asunnon koon, kalustuksen, siivoustaajuuden, toimialueen, mahd. lemmikkien ja asukasmäärän mukaan)

Ikkunanpesut kerta- ja muuttosiivoukset teemme tuntiveloituksella. Tuntiveloituksemme on 40e/h sis. alv:n, aineet, välineet ja matkakustannukset toimialueella. Kotitalousvähennyksen (45 %) jälkeen tuntihinnaksi jää 22e/h.